Aida header
3:29 pm - 25/08/2011

New fav. combo!

 


 

ville bara tipsa om min nya favorit färgcombo – Orange+lila!
har skrivit om orange+rosa förut men lila, är mer rätt i höst.
Klänning från Vila och topp från Object.

 

Nu sticker jag iväg på tapas middag med mina ex kollegor, kul.

p.s mitt hjärta slår extra slag nu jag har precis fått lyssna på det andra lilla hjärtats slag inom mig. Jag kan inte ens beskriva känslan, lika magiskt varje gång.

 

puss på er

 

 

Leave a comment

D- August 26, 2011 at 6:23 am
Hej! Jag har följt din blogg så länge jag kan minnas (flera flera år redan då du började blogga), fastnade liksom för den för att du stack ut och hade en grym stil. Sen när du bytte blogg hittade jag inte dit mer och nu till min glädje kan jag äntligen inspireras av dig igen! Blev så glad när jag hittade den. Älskar verkligen hur du skriver och klär dig. Keep up the good work! Och grattis till magen! Du är verkligen en fashionista! Hälsningar D
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE