Aida header
7:56 am - 19/10/2011

5 Snabba

1. Tänk att jag hittat honom! Han med stort H. Älskar dig.

 

2. Idag har jag gått över 9 dagar den ni!
Vi ska till barnmorskan och se whats up next.

 

3. Min brotha och mami kommer upp idag för att skriva kontrakt på en lägenhet!
Tror jag är mer lycklig än dem hehe. familjen åter samlad.

 

4.  Gossip Girl är så freakin bra så det inte är sant.
Avsnitten hinner inte ens ta slut innan jag längtar tills nästa.
p.s kunde inte Blair ha varit lite mer gravid samtidigt som mig så man kunde få lite preggo inspo!

 

5. Nu ska jag laga lite mat, alltid roligare om man är fler än 1 som äter!

 

xxo

Leave a comment

Camilla- October 28, 2011 at 10:46 am
Ja men berätta mer om hur du och mannen med stort H träffades!!! Vill höra mer om denna solskenshistoria!!
Frida- October 25, 2011 at 8:54 am
Hej Aida, gillar verkligen din blogg då jag själv är gravid och alltid behöver modetips! Du inspirerar. Nu måste jag dock ställa frågan (som absolut inte lämpar sig för en gravid i dagsläget...) men vart kommer din fantastiska blå sammatsklänning ifrån? =)
aida
aida- October 19, 2011 at 7:44 pm
Älskar dig määäääässsst!!
Drea- October 19, 2011 at 1:58 pm
Hej aida, jag ska till Milano 19 november, snälla snälla ge mig bara ett fåtal tips på bra restaurang? Bra bar? Bra nattklubb ? att besöka, jag vet att du har fullt upp nu därför ge mig ngt tips bara, du är enligt mig ett proffs på milano så bättre person att fråga finns ej :) ha de bäst, och lycka till med allt :)
Tina- October 19, 2011 at 12:06 pm
Jag gick 16 dagar över tiden med min son :( inte så roligt men rätt så vanligt... håller tummarna att han kommer ut snart!
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE