Aida header
12:06 pm - 28/01/2012

Sneakers – really?

Jag är långt ifrån ett sneaker fan, LÅNGT ifrån, förstår verkligen inte varför man vill sätta på dig ett par sneakers när det finns SÅ MYCKET ANDRA FINA KONSTVERK TILL SKOR att sätta på fötterna.
Men visst det är ju MIN åsikt.
Dock kan jag ju beundra sneakers på andra fötter än mina.

Dessa nedan är inte ett sådant par, varför faller vissa som dominos såfort de läser/ser en trend?

 

Sneakersen är från Isabel Marant.
och kan tänka mig att de är snygga på Kanye West och ingen annan.

 

pics: Sofismode, google, beacuse mag.theblondesalad.

Leave a comment

Ida- January 30, 2012 at 10:08 am
Fast hur är det med Moonbootsen då? Jag köpte själv ett par Nike Air Max för någon månad sen och jag älskar dem! Dessutom är jag tvungen att ha bekväma skor på jobbet, jag tycker Nike air max är bland de snyggaste sneakersen som finns och jag köpte dem absolut inte för att detta blivit någon trend. Vi vet ju att "sport trenden" kommer till våren men bara för det betyder inte det att alla som köpt sneakers har fallit för "sport trenden"..sneakers har funnits i åratal och alla kan inte gå i high heels 24/7. Tack för mig.
Ellinor- January 29, 2012 at 2:55 pm
Jag håller med dig! Jag kan tycka att vissa sneakers är snygga med rätt styling men när jag såg dessa på sofi tänkte jag bara NEJ!
Luckii- January 28, 2012 at 12:40 pm
Fy fan va horribla dessa va....! Dom ser ju inte ens bekväma ut :/ ush ush we dont like!
NEW POST: Blame It On Fashion - STRIPES ON STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE